Ara, amb el nou servei iZZinow de MyCard, fracciona les teves compres abans o després de realitzar-les a dos mesos sense interessos al 0 % TAE1

 

FINS AL 31-07-2023


Amb MyCard pots fraccionar les teves operacions superiors a 40 € (entre 2 i 12 mesos, i fins a 24 mesos per a compres superiors a 600 €). 

MyCard

Amb la targeta de crèdit MyCard2, gestiona les teves compres d'una manera fàcil, àgil i segura, i gaudeix sense preocupacions de tot el que et fa feliç.

  • Gaudeix d'emissió i manteniments gratuïts durant el primer any3.

Les teves compres al dia

Les compres que facis es reflecteixen al moment i es carreguen en el teu compte 48 hores després de la seva confirmació.

Tu decideixes quan fraccionar

Amb iZZinow, tu tries quan fraccionar les teves compres: abans o després de realitzar-les. Decideix quina compra d'entre 40 € i 850,50 € vols fraccionar i tria en quants mesos vols pagar (entre dos i dotze mesos).

Tingues sempre el control dels teus diners

Pots veure les teves compres en temps real, saber quan es carregaran i conèixer sempre el saldo que queda al teu compte.
A més, pots controlar cada càrrec que estigui pendent de pagament en comerços internacionals, serveis de lloguer de cotxe o gasolineres.

La més alta tecnologia al teu abast amb Wivai

Finança al TAE 0 %4  sense interessos amb la teva MyCard i troba tots els productes electrònics5 que necessites a CaixaBankNow.

Els teus diners en les millors mans, les teves

Si necessites més saldo al teu compte, pots pagar a terminis una operació ja pagada

Amb MyCard, també pots pagar en còmodes terminis les compres del mes en curs que ja estiguin liquidades (sempre que estiguin en la liquidació en curs), tornant al teu compte l'import total de la compra al moment.

Pots anar més enllà del límit de crèdit de la teva targeta

Amb la modalitat de pagament cada 48 hores, si consumeixes el teu límit de crèdit disponible, pots seguir fent compres per valor de fins a 3.000 €, sempre que disposis de saldo al teu compte CaixaBank associat per cobrir tot el que tinguis pendent de liquidar.

Localitza ràpidament cada compra

Els tiquets intel·ligents de MyCard t'ajuden a veure ràpidament els detalls de les teves compres i controlar-ho tot des de l'app CaixaBankNow.

Pagar amb el mòbil o amb el rellotge és bufar i fer ampolles

Tan fàcil com treure la mà de la butxaca i pagar amb el teu smartwatch o smartphone. A més, pots pagar amb els mitjans següents:

Amb la màxima seguretat

CaixaBankProtect®

Rep alertes sobre les operacions que es fan amb la teva targeta. 
Més informació a www.CaixaBank.es/CaixaBankProtect.

Tu decideixes on es pot fer servir MyCard

Per a la teva tranquil·litat, pots seleccionar en quins comerços fas servir MyCard (per exemple, limitar compres a l’estranger o en lleure per a majors de 18 anys).

Les teves dades biomètriques et protegeixen

Pots pagar amb el mòbil i l’última tecnologia biomètrica sense necessitat de posar el PIN al TPV.

Desactiva la targeta quan vulguis

Si no trobes la targeta, pots bloquejar-la temporalment en un sol clic des de la teva app i seguir pagant amb el mòbil.

Feta 100 % de plàstic reciclat, perquè cada gest compta 

A CaixaBank apostem per fer una Banca Socialment Responsable reafirmant el nostre compromís amb la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, duent a terme diverses iniciatives com ara la nova MyCard, feta 100 % de plàstic reciclat. Amb aquesta targeta gaudiràs de tots els avantatges i, a més, estaràs donant suport al planeta.

Necessites més informació?

Funcionament de la targeta

Forma de pagament

Liquidació

Avançaments de pagament

Fraccionar / Pagament a terminis