Amb MyCard jo tinc el control, jo decideixo

MyCard

La targeta de crèdit MyCard1 et permet tenir el control dels teus diners en tot moment i gestionar totes les teves compres d’una manera fàcil, àgil i segura.

  • Gaudeix d'emissió i manteniment gratuïts durant el primer any2si la sol·licites per Internet.

Feta 100 % de plàstic reciclat, perquè cada gest compta 

A CaixaBank apostem per fer una Banca Socialment Responsable reafirmant el nostre compromís amb la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, duent a terme diverses iniciatives com ara la nova MyCard, feta 100 % de plàstic reciclat. Amb aquesta targeta gaudiràs de tots els avantatges i, a més, estaràs donant suport al planeta.Les teves compres al dia

Les compres que facis es reflecteixen al moment i es carreguen en el teu compte 48 hores després de la seva confirmació.

Tu decideixes quan pagues

Si ho vols fraccionar, ho fracciones (amb interessos)3: decideix quina compra de més de 40 € vols pagar a terminis i tria en quants mesos vols pagar (entre tres i dotze mesos).

Tingues sempre el control dels teus diners

Pots veure les teves compres en temps real, saber quan es carregaran i conèixer sempre el saldo que queda al teu compte.
A més, pots controlar cada càrrec que estigui pendent de pagament en comerços internacionals, serveis de lloguer de cotxe o gasolineres.Els teus diners a les millors mans, les teves

Si necessites més saldo en el teu compte, pots pagar a terminis una operació ja pagada

Amb MyCard també pots pagar en còmodes terminis les compres del mes en curs que ja estiguin liquidades, tornant al teu compte l'import total de la compra al moment.

Pots anar més enllà del límit de crèdit de la teva targeta

Si consumeixes el teu límit de crèdit disponible, pots seguir fent compres per un valor de fins a 3.000 €, sempre que disposis de saldo al teu compte CaixaBank associat per cobrir tot el que tinguis pendent de liquidar.

Localitza ràpid cada compra

Els tiquets intel·ligents de MyCard t’ajuden a veure ràpidament els detalls de les compres i controlar tot des de les apps de CaixaBankNow i CaixaBank Pay.

Pagar amb el mòbil o amb el rellotge, bufar i fer ampolles

Tan fàcil com treure la mà de la butxaca i pagar amb el teu smartwatch o smartphone. I des de l’app CaixaBank Pay, pots registrar i gestionar totes les teves targetes de pagament mòbil. A més, pots pagar amb els següents mitjans:

Amb la màxima seguretat

CaixaBankProtect®

Rep alertes sobre les operacions que es fan amb la teva targeta. 
Més informació a www.CaixaBank.es/CaixaBankProtect.

Tu decideixes on es pot fer servir MyCard

Per a la teva tranquil·litat, pots seleccionar en quins comerços fas servir MyCard (per exemple, limitar compres a l’estranger o en lleure per a majors de 18 anys).

Les teves dades biomètriques et protegeixen

Pots pagar amb el mòbil i l’última tecnologia biomètrica sense necessitat de posar el PIN al TPV.

Desactiva la targeta quan vulguis

Si no trobes la targeta, pots bloquejar-la temporalment en un sol clic des de la teva app i seguir pagant amb el mòbil.