El País Basc i Navarra: Adeslas Dental

Cuida el somriure dels teus

Objetiu de l'assegurança

És una assegurança bucodental a la qual s’accedeix de manera immediata, sense qüestionari de salut, que garanteix a l’assegurat una cobertura dental integral prestada a través d’un quadre d’odontòlegs concertats amb la mutualitat del País Basc i Navarra.

Adeslas Dental, gràcies a una econòmica quota, posa a l’abast de tothom una completa assistència dental.

L’Assegurança Adeslas Dental Activa funciona amb un sistema de franquícies a través del qual l’assegurat satisfà directament al professional una part del cost total de la visita. Existeixen algunes cobertures en les quals no existeix franquícia, essent el cost addicional per l’assegurat.

Aquest producte es comercialitza exclusivament al País Basc i Navarra.

Consulta el Quadre Mèdic Dental:

País Basc: Quadre Dental Pais Basc.pdf

Navarra: Quadre Dental Navarra.pdf

Cobertures principals

  • Cobertures sense cost addicional: entre les quals hi destaquen urgències neteges, fluoracions, consultes de diagnòstic, cures i radiografies odontològiques.

  • Cobertures amb aplicació de franquícies, entre d’altres: obturació, reconstrucció complexa, endodòncies, odontologia estètica i serveis d’odontologia preventiva, serveis d’odontologia conservadora (empastaments, endodòncies), ortodòncia, pròtesis, implants, periodòncia (tractament de les genives), estudis medicodontològics.

Carències

L’assegurança dental Adeslas Dental no té període de carència, no requereix qüestionari de salut i l’efectivitat de l’assegurança és immediata.

Primes

Prima mensual per assegurat:

  • Al País Basc és de 10,00 €/mes.

  • A Navarra és d’11,44 €/mes.

Prima gratuïta per als menors de 8 anys inclosos a la pòlissa.

Franquícies

Relació de franquícies de Navarra (Obre en castellà)
Relació de franquícies del País Basc (Obre en castellà)