Una assegurança per a tu

MyBox Salut Sèniors està pensat per a assegurats d'entre 63 i 84 anys que vulguin gaudir del seu millor moment amb la millor salut, cuidant-se amb cobertures completes.

Tot són avantatges

Amb MyBox Salut Sèniors2 tindràs una cobertura completa en assistència sanitària i també dental a través del quadre mèdic més ampli del país. A més, disposaràs d'un assessor personal de salut que t'ajudarà i guiarà en totes les teves necessitats assistencials i en la gestió de la teva pòlissa.

 • Mateix preu mensual durant tres anys2

  La prima, els copagaments i les franquícies dentals es mantenen sense variació durant 3 anys.

 • Cobertura assistencial completa

  Consultes mèdiques, atenció hospitalària, urgències ambulatòries i hospitalàries, mitjans de diagnòstic, assistència dental i segona opinió mèdica.

 • Cobertura Dental integral

  Més de 190 clíniques dentals pròpies on accedir a 46 serveis gratuïts i beneficiar-te d'un 10% de descompte en franquícies d'ortodòncia i implantologia.

 • Plataforma de salut digital Adeslas Salut i Benestar3

  Un programa que t'acompanyarà en el teu dia a dia, millorant el teu estil de vida i la gestió de la teva salut.

Protegim el que és important

A CaixaBank ens importa la teva salut i per això et presentem MyBox Salut Sèniors, una assegurança amb el mateix preu mensual durant 3 anys, amb cobertures mèdiques i dentals i amb serveis innovadors per cuidar de tu en qualsevol moment, així com accés als nostres programes de Salut i Benestar.

Completes cobertures assistencials MyBox Salut Sèniors

El MyBox Salut Sèniors us permetrà a tu i a la teva família sentir-vos protegits, ja que disposaràs de cobertures en cas de:

Consultes mèdiques

sí

Atenció hospitalària

sí

Urgències ambulatòries i hospitalàries

sí

Mitjans de diagnòstic, inclosos els d'alta tecnologia

sí

Revisió mèdica anual

sí

Assistència dental

sí

Segona opinió mèdica sí