Una innovadora gamma de productes intel·ligents

L'objectiu a l'hora de planificar la jubilació és obtenir una inversió suficient per mantenir el benestar i la qualitat de vida durant aquesta nova etapa.

Destí és una gamma que respon a la filosofia de productes amb data objectiu. Es tracta d'instruments en els quals el prenedor assumeix el risc de la inversió, orientats a la seva gestió òptima i que tenen en compte un horitzó temporal determinat.

   

Tria el producte segons la data objectiu per gaudir de la teva inversió

CABK Destí 2030 PIES

Contractar

Fitxa trimestral

CABK Destí 2040 PIES

Contractar

Fitxa trimestral

CABK Destí 2050 PIES

Contractar

Fitxa trimestral

  • Una estratègia d'inversió intel·ligent

    La Gamma Destí afavoreix les inversions en renda variable en el llarg termini, mentre que el pes dels actius de renda fixa adquireix més importància a mesura que ens acostem a la data de destí. Així, la distribució dels actius va canviant suaument a mesura que avança el temps i s'acosta la data de jubilació.

  • Sense esforç en la gestió1

    Fem fàcil allò que és difícil. Posem al servei de la teva inversió tot el coneixement i la tecnologia de CaixaBank.

  • Adaptada a tu

    En funció de les teves necessitats, pots triar la millor opció que s'adapti al teu objectiu d'entre totes les que formen la Gamma Destí.

Els PIES Destí són una assegurança de vida-estalvi unit linked en què les prestacions i els valors de la pòlissa depenen del valor de mercat de les inversions vinculades al contracte i en què el prenedor assumeix els riscs d'aquestes inversions.