L’objectiu a l’hora de planificar la jubilació és obtenir prou inversió com per mantenir el teu benestar i a qualitat de vida durant aquesta nova etapa.
Destí és una gamma que respon a la filosofia de productes amb data objectiu. Es tracta d’instruments sense rendibilitat garantida orientats a la gestió òptima de la inversió i que tenen en compte l’horitzó temporal determinat.

Tria el producte segons la data objectiu per gaudir de la teva inversió

CABK Destí 2030 PIES

Contractar

CABK Destí 2040 PIES

Contractar

CABK Destí 2050 PIES

Contractar

  • Una estratègia d'inversió intel·ligent

    La Gamma Destí afavoreix les inversions en renda variable al llarg termini, mentre que el pes dels actius de renda fixa adquireix més importància a mesura que ens acostem a la data de destí. Així, la distribució dels actius va canviant suaument a mesura que avança el temps i s'acosta la data de jubilació.

  • Sense esforç en la gestió1

    Fem fàcil allò que és difícil. Posem al servei de la teva inversió tot el coneixement i la tecnologia de CaixaBank.

  • Adaptada a tu

    En funció de les teves necessitats, podràs triar la millor opció que s'adapti al teu objectiu, d'entre totes les que formen la Gamma Destí.

Els PIES Destí són una assegurança de vida-estalvi unit linked en què les prestacions i els valors de la pòlissa depenen del valor de mercat de les inversions vinculades al contracte i en què el prenedor assumeix els riscs d'aquestes inversions.

Rendiment exempt de tributació2 si es cobra en forma de renda vitalícia que compleixi uns requisits determinats de consum de capital.3